Wereldwijd

auto verkopen

verzekernigen

auto kopen

Ieders in Ons Land is vereist om een WA-verzekering aan te vragen voor zijn wagen. Een WA autoverzekering mag dan een last zijn, maar je bent zeker niet vereist teveel te betalen voor je verzekering. Met de volgende autoverzekering hints is het misschien simpeler om een autoverzekering te verkrijgen die sterker bij jou past.

 

Minder jonge wagen’s zijn beter af met alleen een WA-verzekering

Indien je auto minder dan drie kalenderjaren oud is vind je voor een volledig casco-verzekering. Indien je auto al een stevig aantal jaren oud is ben je vaak het allerbeste af met een standaard WA-verzekering. Een wa beperkt casco verzekering is weer volmaakt ingeval je wagen niet splinternieuw, maar ook beslist niet oud is.

 

Vind secuur een extra autoverzekering

Bij het afnemen van een autoverzekering heb je ook de mogelijkheid om voor extra autoverzekeringen te selecteren tegen meer premie. Het afnemen van extra autoverzekeringen verhoogt enkel jouw premie zonder dat je er echt baat bij hebt. Hierzo tref je meer omtrent Royementsverklaring

 

Met het internet kunt u makkelijk kosten van autoverzekeraars vergelijken

De meeste autoverzekeraars leveren soortgelijke dekkingsvoorwaarden aan terwijl de tarieven toch fel kunnen verschillen. Wanneer je al een stevig reeks schadevrije jaren hebt opgespaard en een lage basis premie hebt lap je dikwijls weinig geld. Met de honderde onafhankelijke autoverzekering vergelijkingswebsites kan je nakijken of jouw huidge autoverzekering nogsteeds het voordeligst is. Opgespaarde schadevrije jaren kunt u altijd naar een besproken verzekeraar meenemen met een bonus en malus verklaring.

 

Het opzeggen van je huidige autoverzekering

Je bent vereist om binnen de opzeggingsperiode van je autoverzekeraar je autoverzekering op te zeggen. Ingeval je jouw autoverzekering na de opzeggingsperiode annuleert wordt hij ordinair weer verlengd.

 

Ben behoedzaam en check of een schadevordering noodzakelijk is

Als je flink prijsverlaging krijgt op je premie omdat je hoog staat op de bonus/malus ladder is het verstandig om te uitrekenen of het aanvragen van een claim wel lucratief is. Omdat je bonuskorting eindigt lap je weer meer voor je basispremie. Het is dus niet altijd behoedzaam om een schadeclaim in te dienen voor minuscule premies.

 

Een autoverzekering aanbieder vergoedt geen medische kosten bij een botsing indien je autorijdt zonder veiligheidsgordel

Als je geen veiligheidsriem draagt is het mogelijkerwijs dat je compleet eigenhandig moet opstappen voor een deel van de medische premies.

 

Met drank op krijg je geen schadevergoeding van je verzekeraar

Indien na een aanrijding blijkt dat u teveel had gedronken, dan wordt de beschadiging aan uw wagen in veel scenario’s niet beschermd. Buitendien is het wellicht dat uw autoverzekering aanbieder ook de kosten gemaakt aan de tegenpartij niet betaalt.

Alles over de aanvullende autoverzekering

Het afnemen van aanvullende autoverzekeringen

verzekeringen