Wereldwijd

auto verkopen

verzekernigen

auto kopen

Auto huren in Nederland

Soms is huren voordeliger dan een kopen. Dat geldt soms zeker ook voor de autobranche. Soms heeft u voor een korte periode een auto nodig. Dit kan op zakelijk gebied of privé zijn. Denk bij privé lease aan vakanties of bijvoorbeeld verhuizingen. Hierbij heb je tegenwoordig een ruime keus aan diverse auto’s, busjes en vrachtauto’s. Let hierbij wel op tot welke grootte je ze mag besturen met je huidige rijbewijs. Niet alle vrachtauto’s en Sprinters mag je met rijbewijs B besturen. Informeer hierbij bij uw verhuurpartij of leasebedrijf.

 

Zakelijk kan het handig zijn bij een verre klant die met de auto goed te bereiken en je met meerdere collega’s gaat. Via uw werkgever is het eenvoudig en vaak goedkoper om een auto te huren. Voor langere periode kan ook een leasecontract een goede opties zijn voor u en uw werkgever. In Nederland zijn er tegenwoordig verschillende leasebedrijven die kwalitatief goede, en vaak nieuwe, auto’s aanbieden tegen zeer lage prijzen. Via verschillende sites kunt u de verschillende aanbieders op het gebied van huren en auto lease vergelijken. Op deze manier maakt u een weloverwogen besluit. Het lease of huren van aan auto is en blijft immers een behoorlijke kostenpost.

 

Auto leasen

Of u nu een auto least via uw werkgever of privé, het is raadzaam om de verschillende aanbieders te vergelijken. Kijk daarbij uiteraard naar het aanbod, maar ook de prijzen. Deze kunnen namelijk behoorlijk verschillen. Daarnaast is een van de belangrijker dingen het service en onderhoud. Service en onderhoud van een leasecontract is handig als u met peg komt te staan, u een ongeluk krijgt en bijvoorbeeld direct een nieuwe auto nodig heeft.

 

Auto huren

Als u een auto gaat huren heeft u vaak de keuze uit verschillende type auto’s. U heeft de keuze uit auto’s, busjes en vrachtauto’s en Sprinter wagens. Bij de auto’s zijn verschillende typen populair op dit moment in Nederland. We hebben het dan over de sedans, Hatchback, stationwagen, MPV, SUV en cabrio’s. Deze verschillende type zijn geschikt voor huur en lease, maar niet voor elk doeleinde. Wilt u een weekendje weg dan is een cabrio in de zomer zeer geschikt en heeft u veel bagage mee te nemen dan is een station een goede optie. Neemt u een aanhanger mee? Of bijvoorbeeld een paardenwagen? Let dan op dat de auto of busje een trekhaak heeft. Let trouwens ook of u de lease auto mee naar het buitenland kan nemen of dat u en uw partner beide gemachtigd zijn om de auto, busjes of Sprinter te besturen.

Informatie of het huren of lease van een auto

Een auto huren of een auto leasen

auto huren