Wereldwijd

auto verkopen

verzekernigen

auto kopen

Blogartikelen

Extreme Carstyling Ervaringen

24-08-2017

Extreme Carstyling is een goed gewaardeerde webshop voor car tuning en auto styling, dat blijkt wel uit de vele positieve reacties en reviews die zijn geschreven door klanten. Hieronder een overzicht van Extreme Carstyling ervaringen.

Iets bestellen op internet via een website die je nog niet kent, brengt altijd de nodige zorgen met zich mee. Vooral als het om dure producten gaat zoals luchtfilters, velgen of uitlaten voor je auto. Maarten, die in april 2015 op Trustpilot.com een review over Extreme Carstyling heeft geschreven, had deze zorgen ook: ‘De bestelling van de Eibach verlagingsveren was de eerste kennismaking met Extreme Carstyling. Het was dus een gok, ook omdat de naam van het bedrijf me erg aan ‘foute petjes tuning’ deed denken, maar dat is misschien alleen maar een vooroordeel van mijn kant. Blijkbaar had ik goed gegokt, want de bestelling werd snel geleverd, de prijs was erg schappelijk en de manier waarop je per mail op de hoogte gehouden wordt van de vorderingen was prettig. Ik ben aangenaam verrast en zal bij een volgende aanschaf zeker weer de site van Extreme Carstyling raadplegen.’

Tip: https://www.carstyle.nl/

Klantencontact

Maarten is niet de enige die een positieve ervaring heeft met Extreme Carstyling. Op Trustpilot, waar klanten hun ervaringen over webshops kunnen delen, wordt het jonge bedrijf geprezen om hun klantenservice. ‘Ik had mijn product dezelfde dag al nodig. Aangezien Extreme Carstyling te ver van mijn woonplaats ligt, was het voor mij geen optie om het af te halen. Ik had toch besloten om het product te laten opsturen, met de mededeling dat het echt de volgende dag (zaterdag) bezorgd moest worden. Na wat contact met de jongens van Extreme Carstyling werd er voor mij een speciale ‘zaterdagzending’ met de leverancier afgesproken. Het product werd door DHL keurig de volgende dag aangeboden. Super service, een hele klantvriendelijke winkel. Ik kreeg het gevoel alsof de klant echt koning was’, aldus Danny in zijn recensie over Extreme Carstyling.

Uitgelicht: https://www.bilsteinschokdempers.nl/

Levering

Niets is zo frustrerend wanneer je met smart op een online bestelling wacht en het uiteindelijk beschadigd aankomt. Extreme Carstyling verpakt de materialen zorgvuldig en hoewel er soms een beetje lakbeschadiging kan voorkomen, wordt de nauwkeurigheid van de verzending in het algemeen goed gewaardeerd. Zo schrijft T. Rietveld: ‘Ik had voor mijn Audi A4 Bilstein dempers besteld, tegen super scherpe prijzen waar geen ander tegenop kan. Zeer goede service, ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van de orders, snelle levering (2 dagen) en zeer goed verpakt in blanco verpakkingspapier, kortom: gewoon goed!’. Ook speciale verzoeken worden uitgevoerd, zoals van deze klant die op een beoordelingswebsite onder de naam ‘PV’ een review heeft geschreven: ‘Ik heb een Bilstein PSS9 schroefset voor mijn VW Passat 3BG 2005 besteld. Ik had verzocht het onderstel in een blanke doos te verzenden en een paar dagen later werd het zoals gevraagd zeer professioneel afgeleverd.’