Wereldwijd

auto verkopen

verzekernigen

auto kopen

Welke auto’s worden het meest geïmporteerd uit Duitsland?

Het importeren van auto’s is de afgelopen jaren ongekend populair. Ook in 2018 zullen er naar verwachting een groot aantal auto’s vanuit het buitenland naar Nederland worden gehaald. Het merendeel van deze auto’s zijn afkomstig uit Duitsland.

Welke auto’s zijn het meest populair bij onze oosterburen? De aantallen zullen per importeur verschillen, maar om een idee te geven, volgt hier een lijstje van vier gewilde modellen uit Duitsland.

BMW 530dA xDrive High Executive

Altijd afgevraagd hoe het mogelijk is dat sommige mensen een dikke BMW kunnen rijden? Import uit Duitsland geeft je antwoord op deze vraag. De BMW 530dA xDrive High Executive is het nieuwste telg uit de BMW 5-serie en is in Nederland lastig te vinden. In Duitsland is het aanbod echter groot en betaal je bovendien niet de hoofdprijs.

Mercedes-Benz GLE 250d AMG Line (2017)

De Mercedes-Benz GLE 250d uit de AMG reeks is een aanrader voor liefhebbers van sport auto’s. De SUV ziet er prachtig uit en is bovendien geschikt voor alle weersomstandigheden.

De wagen is niet zo eenvoudig te verkrijgen in Nederland. Het model was echter een hit in Duitsland, waardoor er genoeg occasions te vinden zijn op de Duitse markt.

BMW X5 30dA xDrive High Executive

Het nieuwe model van de BMW X5 30dA xDrive High Executive is een succes in Duitsland. Het is hierdoor mogelijk om een exemplaar te bemachtigen via een importeur voor een zacht prijsje.

Alle wagen uit de BMW 5-serie zijn de moeite waard om te bekijken en de BMW X5 30dA xDrive High Executive vormt geen uitzondering.

Audi A6 Avant 3.0 TDI Quattro Competition

De Audi A6 Avant 3.0 TDI Quattro Competition is een gewilde zakelijke stationswagen in Nederland. Het is één van de snelste auto’s in haar soort en voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen.

Als het niet mogelijk is om dit model te vinden voor een schappelijke prijs te vinden op de Nederlandse markt, dan biedt een auto kopen in Duitsland uitkomst, of je het nu zelf doet, of uitbesteed aan een specialist.

 

 

Welke auto’s worden het meest geïmporteerd uit Duitsland?

BLOGARTIKELEN