Wereldwijd

auto verkopen

verzekernigen

auto kopen

Een youngtimer is een wat oudere auto die een grote kans heeft om in de toekomst een klassieker te worden. Niet elke oude auto is een youngtimer, want niet elke auto heeft de kwaliteiten van een klassieker. Een 15 tot 30 jaar oude auto die een belangrijke rol heeft gespeeld in de historie van auto’s in het algemeen of van een bepaald merk hebben de mogelijkheid om een klassieker te worden. Wilt u liever om de twee maand wisselen van auto en in de allerlaatste modellen? Dan is short lease de absolute oplossing.

 

Lease je favoriete youngtimer

Heb jij een youngtimer op een oog? Een prachtige oudere auto waar je trots op kunt zijn en lekker in kunt rijden, een luxe auto met leren bekleding en een open dak? Kies er dan voor om deze te leasen. Je kunt dan eindelijk rijden in die prachtige auto van je dromen.

 

Bijtelling

Het leasen van een Youngtimer kan met een lage bijtelling. De Belastingdienst heeft een aantrekkelijk regeling voor Youngtimers. De bijtelling is namelijk € 35% van de aanschafwaarde.

 

De voor- en nadelen van een youngtimer

De netto bijtelling van een youngtimer is laag. Je kunt dus voor een aantrekkelijke prijs per maand al rijden in deze fantastische auto. De auto is niet heel zuinig, dus ben je wel wat kwijt aan brandstof, maar als je er eenmaal in rijdt, merk je dat het de brandstof waard is.

 

Financial lease

De beste manier om een Youngtimer te leasen is via financial lease. De auto wordt namelijk van jou en jij mag kiezen wie het onderhoud en de reparaties doet van jouw auto. Liever niet de dealer om de hoek en rijd je liever een paar kilometer om, om het door een expert te laten doen die ook nog liefhebber is van jouw type auto? Geen probleem, het is jouw keuze.

 

De voordelen op een rij:

* Een bijtelling van 35% over de aanschaf waarde

* De auto is gelijk vanaf de eerste dag van jou

* Aan het eind van de leasetermijn hoef je de auto niet in te leveren

* Youngtimer verzekeringen zijn vaak aantrekkelijk geprijsd

* Geen vastgelegd aantal kilometers die je zonder extra kosten mag rijden

 

Benieuwd of jij jouw droomauto kunt leasen? Neem contact op met jouw leasemaatschappij en vraag een offerte aan.

Youngtimer leasen

Blogartikelen

30-01-2017